Όλα στα μέτρα σας!!

Έχετε επαγγελματικό χώρο; Ανακαινίζετε και αλλάζετε την επίπλωσή του; Χρειάζεστε έπιπλα σε συγκεκριμένες διαστάσεις που να ταιριάζουν στο χώρο σας; Οραματίζεστε κάτι δικό σας και μοναδικό; Σας έχουμε τις λύσεις!

Η λύση που παρέχουμε απευθύνεται σε επαγγελματίες που σχεδιάζουν και δημιουργούν από την αρχή ή ανακαινίζουν επαγγελματικούς χώρους και έχουν την ανάγκη κατασκευής επίπλων κουζίνας και ντουλάπας σε συγκεκριμένες και μοναδικές διαστάσεις. Τέτοιοι χώροι μπορούν να είναι τα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, bungalows, εταιρικά κτίρια κλπ.

Επίσης, ως επαγγελματίας επιπλοποιός μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας σειρά επίπλων κουζίνας και ντουλάπας, σε δικές σας μοναδικές διαστάσεις.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα συζητήσουμε, θα δούμε τα σχέδια και τις ανάγκες σας και θα σάς προτείνουμε την οικονομικότερη λύση χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα!

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας και στείλτε μας τα στοιχεία σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να βρούμε τη λύση στην ανάγκη σας!