Λίγα λόγια

Τα πορτάκια αποτελούν την οριοθέτηση του προσωπικού γούστου μας στις συνθέσεις της κουζίνας. Είναι το τμήμα εκείνο που θα δώσει την τελική εικόνα που θα απολαμβάνουμε καθημερινά.

Για το λόγο αυτό επιλέξαμε ποιοτικά πορτάκια και τα διαθέτουμε σε ποικιλία διαστάσεων, ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σε διαστάσεις. Η ποιότητά τους, όπως και ο σχεδιασμός τους είναι απαράμιλλου επιπέδου -κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας με την περιήγησή σας στον αντίστοιχο χώρο.

Η Ποιότητα

Ταμπλαδωτά πορτάκια με επιφάνειες CLEAF. Παράγονται από ταμπλά με ίσια ή κάθετα νερά πλαισιωμένα από τελάρα με ίσια νερά. Διαθέτουν επιφάνειες 3D σε απόλυτη απομίμηση του μασίφ ξύλου με βαθιά νερά και φυσική ροή με ρόζους και κυματισμούς. Υπάρχουν ακόμη επιφάνειες με γεωμετρική υφή και φόντο τον κύβο. Η διασταύρωση των γραμμών και των όγκων προκαλεί μια σύγχρονη εμφάνιση, εντυπωσιακή διαφορετική από τις συμβατικές μελαμίνες και από τους παλιομοδίτικους καπλαμάδες. Δίνει νέα πνοή στην εσωτερική διακόσμηση και αρχιτεκτονική.