Επένδυση επιφανειών…

Η επενδυμένη επιφάνεια είναι η απόλυτη έκφραση του προσωπικού γούστου και της ιδιαιτερότητας που έχει ανάγκη να αποτυπώσει ο καθένας από όλους εμάς στους καθημερινούς χώρους. Εάν λοιπόν θέλετε να ξεφύγετε από το δεδομένο, θέλετε να αλλάξετε την εικόνα που αντικρίζετε κάθε μέρα, θέλετε να συνθέσετε το χώρο σας με βάση το προσωπικό γούστο σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε τη δική σας επιφάνεια!

Επιλέξτε μέσα από μία ποικιλία σχεδίων ή προτείνετε το δικό σας σχέδιο, ακόμη και τη δική σας φωτογραφία, ώστε η επιφάνεια της κουζίνας σας ή της ντουλάπας σας να έχει τη μοναδική επιφάνεια που εσείς επιλέξατε. Εμείς θα ετοιμάσουμε το σχέδιο που διαλέξατε, θα το προσαρμόσουμε με βάση τις διαστάσεις του επίπλου σας, θα το εκτυπώσουμε σε υλικό υψηλής ποιότητας, ευκρίνειας και αντοχής στο χρόνο, τη χρήση και τα καθαριστικά που θα χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τις επιφάνειες, θα το τοποθετήσουμε και θα σας παραδώσουμε έτοιμα τα πορτάκια!

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας και πείτε μας αυτό που θα θέλατε. Εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας για να δούμε τις λεπτομέρειες και να σας ενημερώσουμε σχετικά με το χρόνο και το κόστος που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί αυτή η εργασία.

Ενδεικτικά, μπορείτε να δείτε εδώ σχέδια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τέτοιες περιπτώσεις αλλά ακόμη και ιδέες υλοποιημένες.